Af rabarber blev i lynets hast til dette skønne glasfuld.
Lige til eftermiddagsserveringen af vafler med is.
"Skræl" rabarberne og skær dem i små stykker.
Fyld dem og en sjat vand i en gryde med indholdet fra en stang vanille og en god portion rørsukker.
Lad det koge lidt ud og småsimre nogle minutter.
Smager fantastisk lunt, sammen med is og vafler.
med 1 fridag endnu. Og husk: vafler er også gode om sommeren :)
Det så utrolig godt ut! :O)
SvarSletJeg har sjovt nok lige en fået en håndfuld rabarber med hjem fra mine forældres have i dag. I morgen skal de blive til en lækker rabarber/vanilje-marmelade, der skal pynte på mit morgenbrød i den kommende tid.
SvarSletUhm. Håber at få lidt tid til sådan en omgang rabarber halløj imorgen, for pludselig er det for sent.
SvarSletEr du da tosset det der ser lækkert ud...
SvarSletJeg er ellers ikke meget for det rabarber halløj,
men det der... det må prøves..
Næste trin; hjem til svigerfam´s have-
og ribbe den for et par stængler ;D
Ah .- hvor det så lekker ut. yum yum. Skjønner sommeren er kommet lengre hos deg. Ingen rabarbra eller syren-blomster her hos meg på Vestlandet i Norge. Men det er vel like før. Gleder meg!
SvarSletha en fortsatt fin pinse.
Hilsen Åpent hus
Undskyld jeg bryder ind her mellem vafler og rabarberkompot, men jeg har noget til dig: http://hosmutter.blogspot.com/2010/05/jeg-fik-stafetten-maske-far-du-den-nu.html
SvarSletEn rigtig god idé. Jeg selv har lige stået nu her sen søndag aften og kogt rabarber grød. Vil lave en god gammeldags rabarberkage med kagerasp og flødeskum til mine formiddagsgæster i morgen. (de får det først som "slut-af-mad/kage"
SvarSletDet så deilig ut:) Husker at jeg plukket rabarbra i hagen til mormor når jeg var liten jente, fikk en kopp sukker med mormor, dyppet og spiste den rå. Herlige minner å ha:)
SvarSlet