Her kunne man næsten spørge:
"Mon det er sundheds skadeligt at spise brieost der er 3-4 måneder over sidste salgsdato"?
Jeg håber det ikke, for det smager HIMMELSK med mormors solbær marmelade
når osten er lun og den lige er kommet ud af
pindsvinemandens selvbyggede røgeovn.
Og nu er det da SÅ meget forår, at der bare skal være tændt i den røgeovn et par gange om ugen.
3 nye oste er allerede indkøbt.
Jeg håber vi kan når at lægge flere i kø i køleskabet, så de kan få orange pletter og MASSER af smag.
UHM. Weekend mad....og gerne hele ugen også hvis I spørger mig.
Uhmm- det er helt sikkert sundhedsskadeligt, det er derfor det smager så skøønt ;0))
SvarSletHar hørt noget med at sidste salgsdato er noget der bliver sat på visse varer for at tilfredsstille forbrugeren!!
SvarSletI gl. dage, før vi blev født, fortalte min mormor om oste som kom kravlende ud af spisekammeret. Det kan man vist ikke sige din brie gør endnu.
Om jeg ville nyde den ?? Sikkert ikke.... jeg er nemlig en af de der forbrugere, som ser efter ss.
Kh. Lis
Mums! Det ser saftsuseme godt ud!
SvarSletDet er den slags vi nyder i Frankrig: oh la la....
SvarSletDet er sørme rart at høre, at jeg ikke er den eneste som synes, at brie ældes på en god måde!
SvarSletJeg "arvede" en gang en olding fra en kollega, den var blevet glemt, hun spurgte med store runde øjne, om jeg virkelig ville spise den.
Røgeovn - jeg er grøn af misundelse..
SvarSletRøgeovnen er hjemmebygget for næsten ingenting.
SvarSletJeg tror jeg kan finde stedet på nettet igen med vejledning
Hvis nogen ved de vil i gang.