Skiver af gedeost bagt på små stykker flutes.
En hel grydefuld af de her.....som bliver til:
Sådan en mad her.
Hummerhaler er rigtig sommermad for mig. Og som jeg har vist tidligere på bloggen, så står den på hummersuppe dagen efter, lavet af skallerne og hummerhaleresterne.
åhhhh nammenam - gedeosten er også bare et hit herhjemme :) Det er så fantastisk!
SvarSlethummerhalerne ser godt nok også godt ud!
jeg er vild med at marinere dem i hvidlød/olie/lime/basilikum og så på grillen i en sølvbakke - det er høj klasse:)
Nøøj! Jomfruhummerhaler. Jeg skal heldigvis hjem til Skagen imorgen og jeg læææænges!
SvarSletKnus fra en Skagbo i Århus.
Mums ! Sikke noget lækkert mad !!
SvarSletFristende, kjente jeg ble sulten.
SvarSletØnsker deg en nydelig dag!
Hilsener fra Mimmi-Leone