Sider

torsdag den 5. maj 2016

Mandelkagen til os uden gluten (indeholder dog sukker)

En kage efter en yndlingsopskrift fra min mors store samling af glutenfri kager, blev nydt til eftermiddagskaffen.
Jeg nød den så meget, at jeg lige må dele opskriften med jer.

Du skal bruge:

Bageform:  
 20 x 30 cm

Til kagen:
300g rørsukker
4 æg
300g mandelmel 

Topping:
 Mascarpone med lidt stødt kanel, vanilje og 3-4 spsk. flormelis

Pynt: 
3-400 g Blåbær og et par mynteblade






 
Sådan gør du:


Pisk æg og sukker tykt og vend mandelmel i. 
Fordel dejen i formen
Bag kagen ved 175 grader i 25-30 min. 
Frys evt. kagen når har skåret den ud i stykker.

Når kagen skal bruges tøs de ønskede stykker op. Rør mascaponen sammen med flormelis, vanilje og kanel og server cremen på kagen, sammen med  et par blåbær og et par mynteblade.


Ikke den billigste kage at bage, men den smager fantastisk og er nem at have klar til gæster.
Og så er den glutenfri :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar