Sider

lørdag den 19. maj 2012

Bage eksperimenter

Lige billede af gårdsdagens og i dags bageprojekt. 
Verdens bedste brød bagt i "støbejernes gryde" med låg i ovnen.
Et sikkert hit. Men jeg forærer det meste væk, for jeg spiser kun ganske lidt hvede :)
Men det er sjovt. Helt vildt sjovt.



Jeg har set hvordan her hos Max.

5 kommentarer:

  1. mmmmm det så bare deilig ut !

    Jorunn

    SvarSlet
  2. Heldig de som får brødet. det ser flott ut. God helg til deg. Klem;-)

    SvarSlet
  3. Hej Karen.
    Det ser lækkert ud :)!

    Jeg har videreudviklet på Max opskrift, og bager nu brød, som er ca 50 % rug og så med masser af kerner. Valnødder, mandler eller hasselnødder. Det er virkelig lækkert, og mindre hvederigt. Du kan se min opskrift her:

    http://majdumilde.blogspot.com/2012/03/verdens-bedste-valnddebrd.html

    Vh maj

    SvarSlet
  4. Ja, det er et lækkert brød. Hos os spiser vi heller ikke så meget hvede, og du kan sagtens bage brødet med andet :)

    SvarSlet
  5. Haha, Maj, kom mig i forkøbet. Jeg vil nemlig anbefale hendes udgave af brødet. Vi har bagt hvedeudgaven flere gange, men vi foretrækker Majs mere grove udgave. God bagning!

    SvarSlet