Sider

lørdag den 31. marts 2012

Rødbedesuppe med revet peberrod

Mere delikat kan farver på mad næsten ikke blive.
Hver gang jeg laver noget med rødbede undres og forundres jeg, over hvor dejlig en farve mad kan have.


Og hvor godt det kan smage...
Det her er tilmed i den sunde afdeling. Og så smager det himmelsk alligevel.
Verdens nemmeste rødbedesuppe, Thise cremefraishe (Som er let flydende) og så revet perrod.
Rigtig god lørdag aften til jer.



4 kommentarer:

  1. Mums, hvor der det indbydende ud!
    Har du en opskrift du vil dele :-)?
    /maj

    SvarSlet
  2. Uhm, det er også blevet rigtig suppevejr igen. Vores var dog knap så farverig (nærmere kedelig kartoffelgul!) men smagte! Og afsluttet med et Summerbird påskeæg, så klager jeg ikke ;) Nyd din aften, Karen.

    SvarSlet
  3. Hvor delikat og lækkert indbydende.

    God påske

    SvarSlet
  4. Hvor ser det lækkert og indbydende ud. Hvor kan jeg finde opskriften?

    SvarSlet