I min barndom, lokkede jeg af og til min farmor til at lave arme riddere til os.
Arme riddere i min familieversion er hvedebrød eller kagerester der bliver dyppet i mælk og vendt i kanel og sukker, og herefter stegt på panden i smør.
Men i anledning af julen har pigerne fået lov at udstikke brødet med kageudstikkere.
Så nu hedder de vidst:
Arme figurer i stedet.
Det kunne se fint ud med et helt fad, bare med stjerner.
Husk den gode hjemmelavede jordbærmarmelade....(eller den fra Bangs Marmelader).
Åh arme riddere, det er også en nostalgisk spise vi holder af at lave her hjemme. En rigtig sød ide´at lave dem som figurer!:-)
SvarSletSjov ide at strikke dem ud og hyggeligt for børnene. Jeg kan godt huske de arme riddere fra min barndom, og hvis de blev vendt i æg og puddersukker hed de rige riddere.
SvarSletDet fik jeg også. Tror min mors gamle tørre hjemmebag var det bedste. Glæder mig til at se din nye lejlighed inden længe. Ring gerne når du kører på arbejde i morgen eller tirsdag. Kh Tina
SvarSletHvor er det en fin idé at udstikke brødet med kageforme :-)
SvarSletDa vores søn var lille kaldte han dem altid Ridderbrød med arme, og det har de heddet lige siden :-)
Hilsen Anne
Arme riddere smager skønt - men det dér er da en super sød idé, som vi også må prøve herhjemme:-)
SvarSlet