Man kan jo f.eks. lave æbleflæsk af alle nedfaldsæblerne.
Det er god og billig mad.
Udskårne æbler...med eller uden skræl (efter ønske).
Bacon steges sprødt på panden (hæld evt. fedtet fra) og æblestykkerne koges/simrer møre deri.
Er æblerne småsure, kan man naturligvis tilsætte sukker.
Og så eller på rugbrød med det....
UHM!!!
Uha det smager så englene synger ;-)
SvarSletuhm
SvarSletHej Karen
SvarSletMin lille biks www.gamletingpånyehylder.dk holder loppemarked på søndag d. 28. august på Trøjborg mellem kl. 11 og 16, så hvis du har lyst til at gøre et godt kup, så kig forbi, vi er billige og har mange fine gamle ting og sager;-)
Jeg håber vi ses.
Mange Hilsner
Sidsel
P.s hvis du har lyst må du meget gerne sprede budskabet lidt, det ville være en stor hjælp!
Og er man ikke så vild med "flæskeduften" efter spisetid, kan det anbefales at lægge æblebådene i en bradepande (evt. sukker på) og "flæskeskiverne" på bageristen ovenover.
SvarSletAfhængig af skivernes tykkelse (men lidt tykkere end de slicede), tager det en halv time ved 200 gr.
ej det husker har jeg faktisk ikke fået i mange mange år, dengang kunne jeg ikke så godt lide dem, men nu har jeg da lige fået lyst til at prøve det igen :)
SvarSletMUMS! Jeg elsker æbleflæsk. Måske man snart skal genoplive den tradition ;)
SvarSletUhm, æbleflæsk.
SvarSletMin mormor, der var slagter, lavede det med røget spæk, og det smagte skønt. Men det kræver, at man ikke er fedtforskrækket......
åh det elsker jeg... så nu ser du mig i fuld firspring ud efter æbler..
SvarSlet