Sider

onsdag den 20. oktober 2010

Uhm, bagerbrød

Jeg er ud af en familie hvor vi elsker at bage.
Alligevel kan jeg blive noget så forfalden til brød fra bageren.
Især når vi som her i Silkeborg, har en super god og økologisk en af slagsen.


Der er altså ikke noget som en morgen croissant med chokolade, når det smager som om det er hele stænger
af rigtig god og fyldig mørk chokolade der er kommet i.
Eller en krydderkage som i gamle dage til eftermiddags theen.

Her i Silkeborg hedder yndlings bageren Le Gateau. Hvordan bager din yndlingbager?

5 kommentarer:

  1. Her hedder den Brødkunsten, og er så fancy at have en facebook side! :D

    http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Kobenhavn-Denmark/Brodkunsten/82406691379

    SvarSlet
  2. Der har jeg også handlet når jeg har vært hos min tante i Silkeborg. Mye godt der :)
    Ha en fin dag, klem.

    SvarSlet
  3. Min er en økologisk bager i Odense - jeg ved ikke, om den bare hedder den økologiske bager ? Men dyrt og dejligt er det !!

    SvarSlet
  4. Jeg er faktisk ved at bage brød selv, det sker ikke så tit, selvom jeg faktisk godt kan lide det.
    Det skulle gerne ende med 2 sigtebrød og 2 hvedekernebrød - hov, der var kernene ved at koge på :-).

    SvarSlet
  5. Min yndlingsbager hedder: "mig selv", for her hvor vi bor (så langt oppe i bjergene at selv stenbukkene har nummerplader på!) ska man være mere end heldig for at få sig et helt normalt friskbagt brød. Så man klarer ærterne selv!

    Men når man er i Danmark nydes både udvalg og friskhed. "Helstedbageren" er så den foretrukne, hvis jeg husker ret på navnet!

    Kærlige hilsener
    fra de snedækkede alper

    (årets første sne netop ankommet idag!)

    SvarSlet