Jeg er ud af en familie hvor vi elsker at bage.
Alligevel kan jeg blive noget så forfalden til brød fra bageren.
Især når vi som her i Silkeborg, har en super god og økologisk en af slagsen.
Der er altså ikke noget som en morgen croissant med chokolade, når det smager som om det er hele stænger
af rigtig god og fyldig mørk chokolade der er kommet i.
Eller en krydderkage som i gamle dage til eftermiddags theen.
Her i Silkeborg hedder yndlings bageren Le Gateau. Hvordan bager din yndlingbager?
Her hedder den Brødkunsten, og er så fancy at have en facebook side! :D
SvarSlethttp://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Kobenhavn-Denmark/Brodkunsten/82406691379
Der har jeg også handlet når jeg har vært hos min tante i Silkeborg. Mye godt der :)
SvarSletHa en fin dag, klem.
Min er en økologisk bager i Odense - jeg ved ikke, om den bare hedder den økologiske bager ? Men dyrt og dejligt er det !!
SvarSletJeg er faktisk ved at bage brød selv, det sker ikke så tit, selvom jeg faktisk godt kan lide det.
SvarSletDet skulle gerne ende med 2 sigtebrød og 2 hvedekernebrød - hov, der var kernene ved at koge på :-).
Min yndlingsbager hedder: "mig selv", for her hvor vi bor (så langt oppe i bjergene at selv stenbukkene har nummerplader på!) ska man være mere end heldig for at få sig et helt normalt friskbagt brød. Så man klarer ærterne selv!
SvarSletMen når man er i Danmark nydes både udvalg og friskhed. "Helstedbageren" er så den foretrukne, hvis jeg husker ret på navnet!
Kærlige hilsener
fra de snedækkede alper
(årets første sne netop ankommet idag!)