Sider

søndag den 10. oktober 2010

Begyndelsen på en god suppe

 Jeg kom forbi denne skønne selleri knold på torvet i går. Og tænderne løb straks i vand, alene p.g.a. duften.


Det blev begyndelsen på en samling som min Pindsvinemand forhåbentlig laver til en skøn skøn suppe i aften.



  De små squash er fra egen have. Måske de bare skal ristes i lidt olie og hvidløg?

Hvad spiser I til aften?

6 kommentarer:

  1. Uhm, det lyder lækkert Karen...det må være skønt at have sådan et pindsvin i køkkenet, haha:-)

    Hos os står den "bare" på hjemmelavede pølsehorn i aften og så måske rester fra formiddagens fødselsdagsbord...der er SÅ meget hjemmebagt brød til overs, så det bliver vist noget "køleskabs-klap-jagt" vi er ude i:-)

    Men jeg ville da sørme hellere have noget af jeres suppe...

    Kh. Malene

    SvarSlet
  2. Vi fik suppe i sidste uge - fyldig oksekødsuppe..faldt pladask for sellerien som du også er faldet for ;)

    Vi napper resterne af flæskestegen fra i går - på rugbrød, eller måske ender den i en gang biksemad..Nu må vi se hvad der sker :)
    Rigtig god Søndag fra Mona

    SvarSlet
  3. Vi skal til spisning hos mine forældre og her står den på spareribs på Weberen, hjemmelavet coleslaw og bagte kartofler.. kræs! Det får vi virkelig sjældent hjemme, så det er lækkert at komme ud og blive forkælet ;0)
    Når man laver mad dagen lang, er det ren luksus bare at sætte sig til bords uden at skulle stå bag gryderne (hvis jeg altsåå kan holde mig væk..)

    SvarSlet
  4. Hmm.... noget af kødet fra den halve ko jeg fik i fryseren i tirsdags... og så forskellige rodfrugter i ovnen ender det vist med... men suppen lyder også lækker... ;0)
    go søndag

    SvarSlet
  5. Mums, jeg kan næsten dufte suppen, Karen. Vi spiser suppe hver uge og elsker det allesammen. God søndag aften.

    SvarSlet
  6. Jeg har spist kyllingeminestrone som blev tilberedt i microovn. jeg har nemlig lige købt en opskriftsbog til microovn.
    Der skulle kyllingefars,bladselleri,løg,hvidløg,tomater,gulerod,brune bønnerog suppe i .
    Det smagte rigtig godt :-)

    SvarSlet