Det daggamle brød blev i aftes forvandlet til brød croutons. Lige til salat fornyelse.
Skær brødet ud i store tern og rist dem i meget hvidløg og "rigeligt med olie" i en pande.
Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle...og vupti,
lige klar til salaten i stedet for at blive smidt ud.
Ja, uhm! Både til vinterens supper, til sommerens salater og endelig som snacks...
SvarSletJeg bruger en blanding af æblecidereddike, olivenolie, salt og peber, når jeg laver dem...
God tirsdag til dig!
Det var da smart.. tak for det - den vil jeg gå og glæde mig til at prøve den af..
SvarSletDejligt!
SvarSletMan kan også riste dem i ovnen.
Fantastisk ide Karen, det må jeg lige huske, det ser rigtigt lækkert ud.
SvarSletGod aften.
Det er da en god ide, at bruge resterne af brødet til croutons. Det skal huskes.
SvarSlet