tag:blogger.com,1999:blog-5890045578871732504.post5157911945408485008..comments2024-03-14T14:47:06.430+01:00Comments on Karen Klarbæks Verden: Verdens bedste brødKaren Klarbækhttp://www.blogger.com/profile/08355570205758030948noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5890045578871732504.post-35422871614129444082012-04-02T08:30:54.690+02:002012-04-02T08:30:54.690+02:00Hej Anne
Tak for inspiration.
Jeg kigger.
KarenHej Anne<br /><br />Tak for inspiration.<br />Jeg kigger.<br /><br />KarenKaren Klarbækhttps://www.blogger.com/profile/08355570205758030948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5890045578871732504.post-61279504882978509612012-04-02T07:13:06.166+02:002012-04-02T07:13:06.166+02:00Hej Karen.
Hvis du er til kvalimad, skulle du tage...Hej Karen.<br />Hvis du er til kvalimad, skulle du tage at kigge på:<br />http://www.faster-philip.dk/<br />Han har også tidligere lavet brød i ovnen, flere forskellige slags mener jeg. <br />Derudover laver han alt muligt andet lækkert. Man kan søge på hans blog.<br />Hilsen Anne.Annehttps://www.blogger.com/profile/02358726597845028852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5890045578871732504.post-15439690296229555792012-04-02T06:03:35.715+02:002012-04-02T06:03:35.715+02:00Okay, jamen så er det jo uddebatteret... Må nu ind...Okay, jamen så er det jo uddebatteret... Må nu indrømme at jeg slet ikke har fået læst opskriften endnu... tøhø :)Curlyhttps://www.blogger.com/profile/01227863811330463420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5890045578871732504.post-38653214659717884192012-04-01T23:05:09.234+02:002012-04-01T23:05:09.234+02:00Han skriver "jo" på hjemmesiden vedr. Rö...Han skriver "jo" på hjemmesiden vedr. Römertopf, men gør opmærksom på, at støberjern bliver mere varmt.<br /><br />KarenKaren Klarbækhttps://www.blogger.com/profile/08355570205758030948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5890045578871732504.post-28946398047623970332012-04-01T21:37:03.997+02:002012-04-01T21:37:03.997+02:00Det var da selvfølgelig også en mulighed! Ja, LC e...Det var da selvfølgelig også en mulighed! Ja, LC er jo ik ligefrem billige så ville være træls hvis låget blev ødelagt. Tror en LC skal på ønskesedlen til min fødselsdag.<br />Og så kommer jeg til at tænke på, mon ikke en römertopf kan bruges?Curlyhttps://www.blogger.com/profile/01227863811330463420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5890045578871732504.post-89728310610691077572012-04-01T20:13:58.865+02:002012-04-01T20:13:58.865+02:00Jeg brugte en støbejerns ovnfad med staniol over.....Jeg brugte en støbejerns ovnfad med staniol over...og det virkede også. Var lidt ked af at sætte min le Creuset gryde i ovnen med plast låg knop.<br /><br />KarenKaren Klarbækhttps://www.blogger.com/profile/08355570205758030948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5890045578871732504.post-19620771865436976412012-04-01T19:10:05.713+02:002012-04-01T19:10:05.713+02:00Hvor er det bare pudsigt!!! Jeg blev selv introduc...Hvor er det bare pudsigt!!! Jeg blev selv introduceret til kvalimad.dk og selv samme opskrift i går. Jeg bliver nødt til at prøve det, men først skal jeg bare lige ha fat i en gryde!Curlyhttps://www.blogger.com/profile/01227863811330463420noreply@blogger.com