Så fik jeg lige forsøgt med knækbrød uden æg også :)
Endnu bedre...
2 dl. hørfrø
2 dl. solsikkekerner
2 dl. græskarkerner
1 dl. boghvedemel
Vand og salt
Bland det hele. Lad det stå som en tynd grød mens ovnen varmer op til 150 grader.
Rør jævnligt mere vand i så det er som havregrød.
Flad dejen ud på bagapapir. Drys salt over og bag i 1 time til 1 1/4 t ved 150 grader.
Læg det på en bagerist til afkøling.
Og voila dryssende morgensnack til bilturen på arbejde
Du kan også bage i 3/4 time ved 150 grader og slukke ovnen og lade brødet køle langsomt ned til næste dag.
Du kan også bage i 3/4 time ved 150 grader og slukke ovnen og lade brødet køle langsomt ned til næste dag.
2 kommentarer:
Lyder lækkert, tak for opskriften :-)
Uhmmm, det skal jeg helt sikkert prøve, tak for opskriften :)
Send en kommentar